Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Avokádós csokimousse

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 2 db közepes avokádó
  • 3 kanál cukrozatlan, holland kakaópor
  • 1 csipet só
  • 1 dl kókusztej
  • 1 csipetnyi cayenne bors (elhagyható)
  • méz vagy édesítő

Az avokádót kettévágjuk, a magját kivesszük, a belsejét kikaparjuk. A többi hozzávalóval együtt a turmigépbe tesszük és kész. De tényleg! Nyáron feltétlenül tegyük kis időre a hűtőbe, úgy még üdítőbb. Díszíthetjük kókuszreszelékkel. Millió variáció lehetséges, szezonális gyümölcsdarabokat dobhatunk bele. Jó nassolást, jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr5412620015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása