- 10 dkg laktózmentes túró
- 1 kezeletlen, bio citrom héja
- 1 pohár laktózmentes tejföl
- 10 dkg baracklekvár
- 1 zacskó gluténmentes vajas keksz
- folyékony édesítő (Stevia, Xilit)
- 1 marék aszalt sárgabarack (elhagyható)
A kekszet összemorzsoljuk. Avagy tiszta konyharuhába téve klopfolóval esünk neki. A túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a tejfölt, és ízlés szerint az édesítőt. Beleszórjuk a reszelt citromhéjat, jól összekeverjük. Az aszalt sárgabarackot felkockázzuk, és a baracklekvárba forgatjuk. Egy pohár aljára kezdjük rétegezni: 1 sor összemorzsolt keksz, rá a baracklekvár, arra a túrós-tejfölös krém. Majd újra és újra és újra….. Megunhatatlan és nagyon finom! Jó étvágyat!