Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Rákóczi túrós pohárkrém

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 10 dkg laktózmentes túró
  • 1 kezeletlen, bio citrom héja
  • 1 pohár laktózmentes tejföl
  • 10 dkg baracklekvár
  • 1 zacskó gluténmentes vajas keksz
  • folyékony édesítő (Stevia, Xilit)
  • 1 marék aszalt sárgabarack (elhagyható)

A kekszet összemorzsoljuk. Avagy tiszta konyharuhába téve klopfolóval esünk neki. A túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a tejfölt, és ízlés szerint az édesítőt. Beleszórjuk a reszelt citromhéjat, jól összekeverjük. Az aszalt sárgabarackot felkockázzuk, és a baracklekvárba forgatjuk. Egy pohár aljára kezdjük rétegezni: 1 sor összemorzsolt keksz, rá a baracklekvár, arra a túrós-tejfölös krém. Majd újra és újra és újra….. Megunhatatlan és nagyon finom! Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr8012620119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása