Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Rozmaringos-parmezános popcorn

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 1 zacskó sós popcorn mikrózható
  • 2 evőkanál vaj
  • só, bors
  • egy teáskanál őrölt rozmaring
  • 10 dkg reszelt laktózmentes parmezánsajt

 

Instagramon láttam a receptet, nemzetközi popcorn napon, mert már ilyen is van. Egy csomag sós popcornt kipattogtatunk. 2 evőkanál vajat hevítünk, ebbe 1 teáskanál őrölt rozmaringot szórunk, sózzuk, borsozzuk. 2-3 percig hagyjuk a tűzön kevergetve, hogy az ízek összeérjenek, majd a kipattogott kukoricára öntjük. Reszelt laktózmentes parmezánnal megszórjuk, összeforgatjuk, szépen ráolvad a sajt, ha gyorsak vagyunk. Jó nassolást! Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2412619989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása