Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Toboz süti

2017. június 25. - Derült égből allergia

  • 20 dkg kókuszliszt
  • 10 dkg kókuszzsír
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 2,5 dl kókusztej
  • 5 evőkanál eritritol (Xilit)
  • 1 kávéskanál rumaroma
  • magozott meggybefőtt

A megolvasztott kókuszzsírhoz hozzáadjuk a többi hozzávalót. Amikor már jól formázható massza lesz, kisebb kúpokat készítünk belőle. A közepébe nyomunk egy szemet a meggyekből. Gluténmentes kakaós vagy csokis reggelizőpelyhekkel addig rakjuk körbe, amíg toboz formát ölt. Ezt addig csináljuk, amíg el nem nyeri a tetszésünket (vagy meg nem unjuk). A legnagyobb problémát nekem az okozta, hogy jól sikerült és sajnáltam megenni. De karácsony táján asztali dísznek is kiválóan megfelel. Jó munkát! Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr6612620157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása