A „Kész átverés show” hangulatát varázsolhatjuk körénk, ha a családunknak vacsorára beígért tükörtojás helyett ezt a sütit szolgáljuk fel. Nem árt, ha kéznél van a telefonunk is, hogy egy jó fotót készíthessünk róluk. Természetesen nálunk is megkapták a tükörtojásukat, mielőtt a lincs hangulat felütötte volna a fejét. A nasisütinek pedig mindenki nagyon örült.
Tésztához:
- 30 dkg Mester család süteményliszt
- 15 dkg Liga laktózmentes margarin (szobahőmérsékletű)
- 2 csapott evőkanál xilit
- 1 csapott kávéskanál sütőpor
- 2-3 evőkanál laktózmentes tej
Töltelékhez:
- 1 csomag Haas kókuszízű pudingpor
- ½ liter laktózmentes tej
- 1 evőkanál xilit
- pár szem kevésbé érett, kisebb sárgabarack (a konzerv még jobb)
A lisztet a sütőporral, az édesítővel összekeverjük, majd hozzámorzsoljuk a vajat is. 2-3 evőkanál laktózmentes tejjel tésztával gyúrjuk. Nagyban függ a liszt fajtájától, hogy mennyi folyadékot vesz fel. A tésztával szép vékonyan kibéleljük a kivajazott formákat, majd 180 fokon, 15-20 perc alatt készre sütjük. Eközben a pudingporból , ½ liter tejből és az eritritből sűrű pudingot főzünk. Ha megsültek a kosárkáink, betöltjük a pudinggal őket és egy fél sárbarackot nyomunk a közepébe. Célszerű iziben elfogyasztani, a puding egy kicsit eláztatja a tésztát. Jó étvágyat!