Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Levendulás keksz

2017. július 19. - Derült égből allergia

Hozzávalók:

  • ½ bögre szobahőmérséklet vaj
  • 1 kávéskanál vanília aroma
  • 1 csipet só
  • 1 teáskanál szárított levendula
  • 2 bögre Mester család süteményliszt
  • 1 kávéskanál citromlé
  • 1 csapott kávékanál sütőpor
  • 1 tojás

 

Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd a masszából golyókat formázunk és sütőpapírral bélelt tepsibe lapítjuk őket. Megszórjuk a szárított levendulával, majd 180 fokon, kb. 20 percig sütjük, amíg az alja pirulni nem kezd. Egy kis aszalt sárgabarackkal megbolondítva még ízletesebb. Jó étvágyat!

19904691_1610666362309157_660157993_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr3912674705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása