Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Brokkolis tészta, citromos-mascarponés szósszal

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 30 dkg brokkoli
  • 25 dkg gluténmentes tészta
  • só, bors
  • 250 g laktózmentes mascarpone
  • 1 bio citrom

 

A gluténmentes tésztát kifőzzük. A brokkolit rózsáira szedjük, alaposan megmossuk, majd sós vízben puhára főzzük. Egy kisebb lábosban lassú tűzön felmelegítjük a mascarponét, hozzáadunk 1 evőkanál citromlevet, és a citrom reszelt héját és a megfőtt brokkolit. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tésztát lecsurgatjuk és kevés olajon megforgatjuk, majd összeforgatjuk a  brokkolis mascarponéval. Mielőtt elszédülne a sok forgatástól, gyorsan tányérra szedjük és díszítjük. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr1712620355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása