Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Csokis kókuszos hajdinakása

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 1 bögre hajdina
  • 3 dl laktózmentes tej
  • 1 evőkanál xilit
  • 1 teáskanál holland cukrozatlan kakaópor
  • 1 teáskanál kókuszreszelék

A hajdinát megmossuk, majd feltesszük a tejjel, édesítőszerrel egy lábasban a tűzre. Kb. 15-20 perc alatt, kevergetve összefőzzük, amíg magába nem szívja a tejet. Fedővel letakarva állni hagyjuk további 10 percig. Ezután a kész hajdinakását két edénybe kettévesszük, az egyikhez kókuszreszeléket, a másikhoz a kakaópor keverjük. Pohárba rétegezzük. Gyors és finom nasi, amikor már nagyon ki vagyunk éhezve egy kis édeskére. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr6612619917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása