Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Karfiol krémleves

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 1 db közepes  karfiol
  • 1 pohár laktózmentes tejszín  vagy fejföl
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 db erőleveskocka
  • 1.5 l víz

Szedjük rózsáira a karfiolt 1,5 liter vízben főzzük puhára. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a leveskockát. Amikor megfőtt a karfiol, botmixerrel pürésítsük.

Kis tálba vegyünk ki kb. két merőkanálnyi levet és a tejszínnel vagy tejföllel keverjük csomómentesre. Öntsük vissza a levet és pár percig még forraljuk. Tálalhatjuk pirított baconnel vagy pirított kenyérkockával is. Garantáltan glutén és laktózmentes finom étel. Ami az egyik legnagyobb erénye, hogy gyorsan elkészíthető, így a megspórolt időt, minden nő fordítsa magára nyugodt lelkiismerettel. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr1012619461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása