Végre itt az őszibarack szezon! Mivel már nagyon türelmetlen voltam, a legegyszerűbb krémlevessel kezdtem. Pár perc alatt kész. Remek hűsítő.
- 4-5 db szép mosolygós őszibarack
- 1 kis pohár laktózmentes joghurt (barackos)
- 3 evőkanál eritrit
- 1 evőkanál diabetikus, főzés nélküli vaníliás pudingpor
- 1 csapott kávéskanál őrölt fahéj
- 3 dl tej (aki kevésbé sűrűn szereti, többet is tehet bele)
- csipet gyömbérpor
A barackot meghámozzuk, felkockázzuk. A tejet kikeverjük a vanília pudinggal. Minden hozzá valót a turmixgépbe teszünk. A többit a gépre bízzuk. Amikor eléri a kicsit krémes állagot, hűtőbe tesszük. Ízlés és fantázia szerint díszítjük. Sajnos a falánkságom győzött a díszítés felett, és pillanatok alatt befaltam, de legközelebb mandulapehellyel megszórva tálalom. Remélem!! Jó étvágyat!