Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Joghurtos őszibarack krémleves

2017. július 04. - Derült égből allergia

Végre itt az őszibarack szezon! Mivel már nagyon türelmetlen voltam, a legegyszerűbb krémlevessel kezdtem.  Pár perc alatt kész. Remek hűsítő.

  • 4-5 db szép mosolygós őszibarack
  • 1 kis pohár laktózmentes joghurt (barackos)
  • 3 evőkanál eritrit
  • 1 evőkanál diabetikus, főzés nélküli vaníliás pudingpor
  • 1 csapott kávéskanál őrölt fahéj
  • 3 dl tej (aki kevésbé sűrűn szereti, többet is tehet bele)
  • csipet gyömbérpor

A barackot meghámozzuk, felkockázzuk. A tejet kikeverjük a vanília pudinggal. Minden hozzá valót a turmixgépbe teszünk. A többit a gépre bízzuk. Amikor eléri a kicsit krémes állagot, hűtőbe tesszük. Ízlés és fantázia szerint díszítjük. Sajnos a falánkságom győzött a díszítés felett, és pillanatok alatt befaltam, de legközelebb mandulapehellyel megszórva tálalom. Remélem!! Jó étvágyat!

oszileves.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr4412641167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása