Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Csokis-kókuszos polenta/puliszka banánnal, mazsolával

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 1 bögre kukoricadara
  • 3 bögre víz
  • 2 bögre laktózmentes tej
  • 1 evőkanál cukrozatlan holland kakaópor
  • 2 evőkanál nyírfacukor
  • 1 teáskanál méz (elhagyható)
  • 1 banán
  • 1 bögre mazsola
  • 1 evőkanál kókuszreszelék

A vizet a tejjel, 2 evőkanál nyírfacukorral, mézzel, 1 evőkanál kakaóval, egy marék mazsolával, 1 evőkanál kókuszreszelékkel felforraljuk. Ha kezd forrni, beleszórjuk apránként folyamatos kevergetés mellett a kukoricadarát. 10-15 percig folyamatos kevergetés mellett főzzük, amíg sűrűsödni nem kezd. Tálba öntjük, felszeletelt banánnal, mazsolával, kókuszreszelékkel tálaljuk. Hamar megszilárdul, ahogy hűl!!! Ilyenkor villámgyorsan habzsolási üzemmódra kapcsolunk! Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr7112619843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása