Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Csokis kókuszos túrófánk mazsolával

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 25 dkg laktózmentes túró
  • 2 közepes tojás
  • 1 csapott kávéskanál sütőpor/szódabikarbóna
  • 1 evőkanál laktózmentes tejföl
  • 15 dkg rizsliszt
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 2 evőkanál nyírfacukor
  • egy marék mazsola

A túrót egy tálban villával összetörjük, hozzáadjuk a két tojást és a tejfölt. A lisztet átszitáljuk, beleszórjuk sütőport, édesítőszert. A kókuszreszeléket és a mazsolát jól összekeverjük. (Mivel rövid időt vesz igénybe az elkészítése, remélhetőleg az odakészített mazsolának legalább a fele megmaradt a nassolás után). Összeöntjük a hozzávalókat, jól átforgatjuk. Golyókat formálunk, kicsit meglapítjuk, majd forró olajban kisütjük aranybarnára. Diabetikus lekvárral tálaljuk. Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr5812620219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása