Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Farfalle arrabiata

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • fél fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • 1 kávéskanál oregánó
  • őrölt chilipaprika
  • gluténmentes farfalle tészta
  • olívaolaj
  • Tálaláshoz: laktózmentes trappista sajt
  • 1 doboz paradicsompüré/hámozott paradicsomkonzerv

Olívaolajon fél fej vöröshagymát és 3 gerezd fokhagymát pirítunk. Hozzáadjuk a chilipaprikát (ízlés szerint, minél csípősebb, annál jobb), oregánót, majd a paradicsompürét (ha friss hámozott, felkockázott paradicsomból készítjük, kis vízzel öntsük fel, hogy ne égjen oda) , sózzuk, borsozzuk. A gluténmentes kifőzött, leszűrt tésztát forró olajban megfogatjuk, majd összekeverjük a szósszal. Laktózmentes reszelt sajttal megszórva tálaljuk. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr7512620209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása