Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Fettuccine Alfredo

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 1 zacskó gluténmentes fetucchine tészta (a hosszúmetélt is tökéletes)
  • 20 dkg laktózmentes trappista sajt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, bors (ízlés szerint)
  • 3 dl laktózmentes főzőtejszín
  • 5 dkg vaj
  • olivaolaj

Sós, forrásban lévő vízben főzzük ki a tésztát, szűrjük le. Reszeljük le a sajtot. Közben egy lábasban olvasszuk fel a vajat, szórjuk bele a reszelt sajtot, öntsük fel a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Kóstolgatni kötelező! A tésztát forgassuk át egy kevés olajon. Ha a szósz sűrűsödni kezd, forgassuk bele a tésztát. Frissen vágott petrezselyemmel megszórva is tálalhatjuk. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2612620217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása