Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Kesudiós-mustáros avokádókrém gluténmentes pirítóssal

2017. június 25. - Derült égből allergia

Egyszerű, gyors éhségcsillapító étel. Köszönöm a turmixgépemnek!

  • 1 marék kesudió
  • 2 avokádó
  • fél citrom leve
  • 1 teáskanál méz (elhagyható)
  • só, bors
  • 1 teáskanál mustár (én dijoni-val dolgoztam)
  • 1 kávékanál olívaolaj

Az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk, a magját eltávolítjuk. A hozzávalókat turmixgépben krémesre turmixoljuk. Gluténmentes pirítóssal, friss zöldségekkel tálaljuk. Ugye hogy ugye! Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2712619905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása