Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Répatorta zabkása

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 2 dl rizstej
  • 70 g zabpehely
  • 1 közepes répa
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 1 késhegynyi őrölt szerecsendió
  • egy kávéskanál mézeskalács fűszerkeverék
  • 2 evőkanál méz (édesítőszer)

 

A répát meghámozzuk, lereszeljük nagyobb lyukú reszelőn. Felforraljuk a 2 dl rizstejet, a fűszerekkel, mézzel, reszelt sárgarépával együtt. Amikor forr, beleszórjuk a zabpelyhet, lassú tűzön kevergetve főzzük, amíg besűrűsödik. A díszítést mindeni az ízlése és a fantáziája szerint tegye. Rengeteg lehetőség kínálkozik, hogy minél finomabb és mutatósabb legyen. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr8812619849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása