Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Milánói sertésborda

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 4 nagyobb szelet kicsontozott karaj
  • Mester család panírmorzsa
  • 3 evőkanál rizsliszt
  • só, bors, szárított oregánó
  • 1 zacskó üvegtészta (250 g)
  • 2 tojás
  • olívaolaj a sütéshez
  • fél fej vöröshagyma
  • 1 üveg szeletelt gomba
  • 10 dkg sonka
  • 10 dkg laktózmentes trappista sajt
  • 1 bio citrom
  • 1 üveg sűrített paradicsom
  • egy csipet nyírfacukor por

Az üvegtésztát egy mélyebb tálba tördeljük, leöntjük forrásban lévő vízzel, lefedve hagyjuk kb. 10-15 percig. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk mindkét oldalát. Elkészítjük a panírt: az egyik tálba 3 evőkanál rizslisztet, a másikba két tojást felverve pici sóval, a harmadikba  gluténmentes zsemlemorzsát teszünk. Ebben a sorrendben beleforgatjuk a húsokat, majd forró olívaolajban kisütjük. A hagymát 2 evőkanál olívaolajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt gombát, a felkockázott sonkát, pár percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsompürével. Hozzáadjuk a sót, borsot, oregánót és egy csipet nyírfacukrot. Kb. 15 percig kevergetve főzzük. Összeforgatjuk a tésztával, mellérakjuk a húst, reszelt laktózmentes sajttal és pár vékony szelet citrommal tálaljuk. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2812620233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása