Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Paradicsomleves betűtésztával

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 5 dkg Biopont Bio rizsliszt
  • 2 dkg kókuszolaj
  • csipet só
  • a db kis fej vöröshagyma
  • 1 db kisebb zeller
  • csipet bazsalikom
  • ízlés szerint édesítő (Xilit, Eritrit)
  • 2 db kis doboz paradicsom sűrítmény
  • 1 liter víz
  • 10 dkg Barbara házi gluténmentes betűtészta 10 tojásos

Az olajat felhevítjük, majd beleszórjuk a lisztet, kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompüré 2/3-át, ezután kevés hideg vizet öntünk hozzá, és csomómentesre keverjük. Beletesszük egészben a vöröshagymát és a zellert, majd ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal és az édesítővel. Amikor a zöldségek megfőttek eltávolítjuk azokat és hozzáadjuk a megmaradt paradicsompürét. Összeforraljuk, majd belefőzzük a tésztát. Reszelt laktózmentes sajttal is díszíthetjük. Zakkantabbakat ilyenkor megszállja az ihlet és különböző okosságot raknak a tányér mellé a kifőtt betűtésztából! Jó étvágyat, jó kirakósdit mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr8912619477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása