Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Spárgakrém leves

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • ½ kg spárga,
  • 2 gerezd fokhagyma
  • tengeri só
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 50 – 75 ml rizstejszín (vagy laktózmentes tejszín)

A spárgákat kisebb darabokra vágjuk. A fokhagymát pépesre nyomjuk. A tejszín kivételével minden hozzávalót egy edénybe tesszük, annyi vízzel öntjük fel, hogy kb. másfélszeresen ellepje, majd kis lángon puhára főzzük. Tejszínt öntünk hozzá és ezzel együtt öszeturmixoljuk. Díszítésnek puhára főtt spárga darabokat, zöldség zöldjét használhatunk (vagy elengedjük a fantáziánkat). Melegen és hidegen is finom. Jó étvágyat!

spraga_kremleves.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr6712619495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása