Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Tésztasaláta

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • gluténmentes tészta
  • paprika
  • paradicsom
  • csemege uborka
  • gluténmentes univer majonéz
  • gluténmentes univer mustár
  • egy kis kupa laktózmentes tejföl
  • főtt tojás

 

A gluténmentes tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Paprikát, paradicsomot, csemege uborkát, aki eheti főtt tojást (és még amit a hűtőben találunk) felkockázunk. Egy tálban összekeverünk egy kupa tejfölt egy evőkanál mustárral, egy evőkanál majonézzel. Rétegezve bármilyen dobozkába, edénybe rakjuk. Én most egy befőttes üvegre szavaztam. Hagyjuk békén a hűtőben egy órácskára, hogy összeérjen. Akár magában, akár köretként kiváló! Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr1912619555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása