Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Tonhal saláta

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 1 tonhalkonzerv
  • 1 bio citrom leve
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • egy marék olajbogyó
  • 10 dkg laktózmentes trappista sajt
  • 1 szelet gluténmentes kenyér
  • 1 db nagy paradicsom
  • 1 fej saláta

Igazi laktató saláta, férfiak is szeretni fogják.

A saláta leveket megmossuk, egy tálba rakjuk. Egy evőkanál olívaolajat öntünk rá és pár csepp citromot meglocsoljuk, egy csipet sóval összeforgatjuk. A tonhal konzervről leöntjük a levét, majd a salátára tesszük. Ráfacsarjuk egy negyed citrom levét. Erre jön az olajbogyó, majd a felkockázott paradicsom. 1 evőkanál olívaolajon pár perc alatt megpirítjuk a felkockázott gluténmentes kenyeret. A salátára szórjuk, majd reszelt sajttal megszórva tálaljuk. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr8012619597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása