Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Tonhalas szendvics

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • 2 főtt tojás
  • 2 szelet gluténmentes kenyér
  • 1 evőkanál vörös pesto szósz
  • koktélparadicsom
  • 1 bio citrom
  • olajbogyó
  • ruccola csíra
  • 1 tonhalkonzerv
  • laktózmentes mozzarella sajt

A kenyeret vörös pesztó szósszal kenjük meg, így sokkal különlegesebb. Rátesszük a salátalevelet, a tonhal levét leöntjük, a húsát a salátára tesszük, rácsorgatjuk egy negyed citrom levét. Megpakoljuk olajbogyóval, ruccola csírával, szeletelt főtt tojással, mozzarellával és koktélparadicsom szeletekkel, lefedjük a másik szelet kenyérrel. Kiadós, laktató reggeli. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr712619889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása