- gluténmentes spagetti
- glutén-szója mentes virsli
A spagettit felébe tördeljük. A virsliket kb. 2 cm-es karikákra vágjuk. A virslikarikákon átszúrjuk a tésztákat, max. 3-4 db-ot, hogy még ne törjön el a virsli. Sós, forrásban lévő vízben kifőzzük.
A spagettit felébe tördeljük. A virsliket kb. 2 cm-es karikákra vágjuk. A virslikarikákon átszúrjuk a tésztákat, max. 3-4 db-ot, hogy még ne törjön el a virsli. Sós, forrásban lévő vízben kifőzzük.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.