Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Virslipók mexikói mártással

2017. június 25. - Derült égből allergia
  • gluténmentes spagetti
  • glutén-szója mentes virsli

A spagettit felébe tördeljük. A virsliket kb. 2 cm-es karikákra vágjuk. A virslikarikákon átszúrjuk a tésztákat, max. 3-4 db-ot, hogy még ne törjön el a virsli. Sós, forrásban lévő vízben kifőzzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr7212620205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása