Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Virsliszívek

2017. június 25. - Derült égből allergia

Ha reggel ezzel várod a párod, garantáltan jobban indul a napotok!

  • 1 pár glutén-, szójamentes virsli
  • ketchup
  • laktózmentes sajt

A virsliket félbevágjuk, de nem teljesen, az egyik végén kb. 1-1,5 cm-es darabot egyben hagyunk. Ezt követően kifordítjuk és fogpiszkálóval összetűzzük. Serpenyőben 2 kanál olívaolajat hevítünk, a virsli mindkét oldalát megsütjük. Tükörtojással a közepében még laktatóbb és mutatósabb. Jó étvágyat!

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2012619821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása