Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Bazsalikomos sárgadinnye krémleves

2017. július 19. - Derült égből allergia
  • 1 db sárgadinnye
  • 2 dl laktózmentes tej
  • 1 dl laktózmentes habtejszín
  • 1 teáskanál eritrit ( a dinnye édességétől függően változhat)
  • 1 teáskanál felaprított bazsalikom
  • ½ kávéskanál őrölt fahéj
  • növényi tejszínhab a díszítéshez

A dinnyét félbevágjuk, megszabadítjuk a magoktól, majd kikaparjuk a húsát. A többi hozzávalóval együtt turmixgépbe tesszük. Növényi tejszínhabbal tálaljuk, akár a kivájt dinnye héjába. Jó étvágyat!

bazsalikomos_sargadinnye_kremleves.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2612674845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása