Luca glutén-, laktóz-, és cukormentes konyhája

Derült égből allergia

Derült égből allergia

Görögdinnye saláta

2017. augusztus 05. - Derült égből allergia

Előételként, köretként is kitűnő választás lehet ebben a nagy melegben. Rendkívül egyszerű elkészíteni és pikáns íze miatt biztosan a vendégek kedvence lesz.

  • ¼ görögdinnye
  • 100 gr  Apetina laktózmentes feta sajt
  • 1 kávéskanál citromlé
  • 1 marék olajbogyó

A dinnyéből kb. 1-1,5 cm-es szeleteket vágunk. Süti szaggatóval kivágjuk a kívánt formákat, majd egy tálra rakjuk, meglocsoljuk a citromlével (aki fogyaszthat mézet, azt is csorgathat rá). Rámorzsoljuk a feta sajtot, ezután megszórjuk a felszeletelt olajbogyóval.  Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.  Jó étvágyat!

 

19441380_1641668275875632_1065447391_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://derultegbolallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr5012722378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása